Ecologisch scheren, lang aan getwijfeld..

Gepubliceerd op 16 februari 2024 om 00:45

6 jaar! 2 jaar een no go-zone. 2 jaar een kwestie van 'safety razor = not so safe'-overtuiging. 1 jaar waarin ik durf te denken dat dit iets is voor anderen, maar niet voor de onhandige ik. En dan nog 1 jaar waarin ik mezelf verdiep in reviews en previews. En dan, Bingo.

't Is vrij simpel. Eens je het door hebt, heb je het door. 
Ik snap dat het idee dat je dat mesje zelf eventjes moet vasthouden, zelf moet vastzetten en na verloop van tijd er opnieuw moet afnemen,... Da's op zich al een  uitdaging.

Laat staan dat we de typische taferelen van bebloede benen en oksels ook liever uit de weg gaan. Uiteraard komt dit niet vaker voor dan... met een schilmes in je duim snijden bijvoorbeeld. En als je zoals ik altijd wel voorzichtig blijft met dergelijke materialen, is er niets om bang voor te zijn. 

Na 1 keer werken met deze safety razor, snap ik dat er wel degelijke enige safety achter zit. Zo safety dat de wereld je ook dankbaar zal zijn ;) 

WANT! Misschien keek je al naar de 3e aflevering van de docuserie BROKEN op Netflix: gemerkt hoeveel plastic er per dag wordt geproduceerd en weggegooid? De typische wegwerpscheermesjes zijn spijtig genoeg absoluut NIET recycleerbaar. En ze kosten geld, veel geld op termijn. 

De safety razor maakt het verschil. Ik beloof het. 

En ik ben niet alleen met deze mening ;)

Ben jij voorstander? Laat je pro's en contra's achter in een eventuele reactie ;)
Ik ben benieuwd!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.